skip to Main Content

Shellhuset – forvandlet til Danmarks største kontorhotel

Bygherre: ATP Ejendomme
Byggeperiode: Januar 2022 – januar 2023
Entrepriseform: Hovedentreprise
Omfang: 9000 m2

Kvalitetsfuld renovering og indvendig aptering – Shellhuset forvandlet til Danmarks største kontorhotel

Det historiske Shellhuset, som var hovedkvarter for Gestapo under besættelsen, står i dag efter en gennemgribende renovering som et moderne kontorhotel med fokus på detaljen, godt arbejdsmiljø og som en fuld fleksibel og fremtidssikret ejendom.

Shellhusets syv etager er nemlig lavet om til kontorløsninger med en meget høj grad af fleksibilitet, hvor husets forskellige virksomheder kan udvikle deres forretning alene eller i fællesskab med andre.

Byggesagen var delt op i to etaper. Der er blevet lavet cellekontorer, møderum, gangarealer, tekøkkener og cafeområde til brugerne af huset. Renoveringen var gennemgribende og tidsplanen komprimeret – der var derfor en stor grad af koordinering mellem alle fag og de mange folk på byggepladsen.

Shellhuset-projektet blev udført i et meget tæt samarbejde med bygherre og de fremtidige brugere, som alle var meget tilfredse med resultatet. Dette har betydet, at Jakon efter afleveringen er blevet valgt til at udføre en række mindre arbejder og ændringer, da lejerne ønskede at ombygge 6. salen fra storrumskontorer til mindre cellekontorer.