skip to Main Content

Lærlinge

Jakon har løbende 25 til 30 lærlinge, både unge, voksne og EUX-lærlinge, under uddannelse inden for vores hovedområder, som er tømrer og snedker.

Det er vores mål at uddanne gode og dygtige håndværkere samt sikre, at vores lærlinge får en bred og alsidig uddannelse med fokus på trivsel og faglig udvikling.

Vi tilbyder lærlinge en mulighed for yderligere at dygtiggøre sig ved at deltage i DM i Skills, såfremt de har lysten og evnerne til at afprøve deres faglighed i konkurrence med andre lærlinge.

Som lærling har du krav på kyndig vejledning i din læretid. Derfor har lærlinge to kontaktpersoner. Den ene er byggelederen, som har ansvaret for at tilrettelægge en bred og alsidig uddannelsesplan og for at følge lærlingens skoleophold på tæt hold. Den anden er mestersvenden, der har ansvaret for at rådgive om pligter og rettigheder i firmaet. Han er også lærlingens instruktør i spørgsmål om sikkerhed på arbejdspladsen og faglige emner.

To gange om året deltager lærlingene i særlige lærlingemøder, som f.eks. kan være studieture eller virksomhedsbesøg.

Ansøgning om læreplads skal sendes til:

Jakon A/S
Baltorpbakken 9
2750 Ballerup
Att: Michael Bach Sørensen

Eller pr. mail

Clara

En af Jakons EUX-elever, Clara Waldmann, fik en flot 2. plads ved Copenhagen Skills regionsmesterskaber, og en bronzemedalje ved sin svendeprøve.