skip to Main Content

Professionel byggestyring

Vores kunder er professionelle bygherrer i den offentlige og private sektor, og vores medarbejdere er fordelt på en tømrer- og snedkerafdeling samt en service- og driftsafdeling. Desuden råder vi over et af landets mest avancerede snedkerværksteder, som udfører en lang række specialopgaver.

Uanset opgavens art eller omfang leverer vi altid en professionel byggestyring i topklasse.

Vores mål er at være bygherres foretrukne samarbejdspartner, og levere byggeri af høj kvalitet ved hjælp af moderne ledelsesprincipper, professionel byggestyring og en højt kvalificeret medarbejderstab.

Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaringer har vi i Jakon udviklet processer, der skal sikre en professionel håndtering af opgaverne, gode resultater ved en forøget effektivitet i projektarbejdet samt en realisering af det aftalte produkt.

Vi sørger for at vores medarbejdere er klædt på til den rolle de varetager, såvel fagligt som personligt. Vi lægger vægt på, at beslutninger kan tages så decentralt som muligt, og at de forskellige faggrupper kan arbejde i teams, samt at disse teams ikke nødvendigvis er de samme fra sag til sag, men bliver sammensat til hver enkelt opgave.

Uanset om det er i vareleverancen, på byggepladsen eller på værkstedet ønsker Jakon at yde en effektiv og professionel indsats.