skip to Main Content

Klarlund Axel Towers

Bygherre: Klarlund A/S
Byggeperiode: Marts 2017 – maj 2017
Arkitekt: Ole Hagen arkitekter A/S
Ingeniør: Balslev Rådgivende ingeniører A/S
Entrepriseform: Storentreprise

Ombygning af butikslejemål til eksklusiv ur- og smykkebutik

Projektet omfattede ombygningen af nyt butikslejemål for Klarlund A/S bestående af showroom og baglokaler i Axel Towers, København. Ombygningsprojektet omfattede etablering af byggeplads på terræn foran lejemålet og ombygning af lejemålet beliggende i stuen bestående af showroom og baglokaler.

Samtlige arbejder blev udført i et igangværende kontorhus.

Jakon var storentreprenør på bygningsarbejder, og udførte alt tømrer-/snedkerarbejde i egenproduktion. Under hele byggeprocessen blev der koordineret og samarbejdet tæt med storentreprisen for installationsarbejder.
Jakon havde ansvaret for byggepladsen.

Jakons egenproduktion
Indervæg, stålskelet m/ stålindlæg og gipskartonplader. Faste loftfriser i butik med lemme mv., nedhængte specialdesignede Dampa metalloftkassetter, Clipso kassetteloft og clipso loftsfriser, isolering på betonloft og systemlofte i  baglokaler.
Diverse snedkerarbejder som fodpaneler og indfatninger. Inventarentreprise indeholdende køkken, toilet, bord/skabsarrangement.
Glas- og stålsluse ved ingangen til butikken, dør mellem butik og baglokaler, øvrige indvendige døre i baglokalerne samt branddør til eksisterende teknikrum med buet væg.

Jakons underentrepriser
Murer, gulvarbejder, malerarbejder, smed, glarmester og rullegitter.