skip to Main Content

Neurorehabiliteringshus – Glostrup Hospital

Bygherre: Region Hovedstaden
Byggeperiode: Juni 2020 – maj 2023
Arkitekt: Aart Arkitekter og Nordic – Office of Architecture
Byggeledelse og tilsyn: Cowi
Bygherrerådgiver: Rambøll
Entrepriseform: Storentreprise
Omfang: 25.000 m2

Nyt Neurorehabiliteringshus – Bodil Eskesen Centret i Glostrup

Bodil Eskesen Centret i Glostrup samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv.

Bodil Eskesen Centret ved Glostrup Hospital skaber med 125 enestuer fordelt på 25.000 m2 god plads til genoptræning af patienter med hjerne- og rygmarvsskader.  Udendørs træningsarealer, multihal og værksteder giver gode muligheder for at variere hverdagen. Her er plads til både familie og fællesskaber.

Bodil Eskesen Centret har haft arbejdstitlen​ Nyt Neurorehabiliteringshus. På nybyggeriet ved Glostrup Hospital har Jakon været storentreprenør på kompletteringsentreprisen.

Jakon har udføret al komplettering i storentreprise indeholdende: Støbte undergulve, gulve, skeletkonstruktioner, maling, lofter, døre, akustikpaneler, glasvægge, leverance og montage af fast inventar, murværk og flisebeklædning, opretning og membran.

Jakon indgik kontrakt ca. seks måneder før udførelsens opstart. I denne periode var der særligt fokus på 3D-egenprojektering, entreprenørprojektering, projektgranskning, mængdeverificering og planlægningsmøder med de øvrige storentreprenører.