skip to Main Content

Jakon søger kontorelev

Vi tilbyder dig en alsidig elevuddannelse med start den 1. september 2022. Du vil blive introduceret til en række arbejdsopgaver og funktioner i vores administrationsafdeling. Afdelingen består pt. af 10 medarbejdere hvor vi håndterer alt lige fra løn, over budgetter og debitorer/kreditorer til HR og reception.

Med tiden vil du selv være med til at præge dine arbejds- og ansvarsområder i tæt samarbejde med dine kollegaer.

For at komme i betragtning skal du have afsluttet eller være ved at afslutte en EUX eller HHX. Alternativt har du en STX/HTX/HF/EUX (teknisk) suppleret med den adgangsgivende 5-ugers supplerende uddannelse (EUS).

Vi søger en elev, som:

  • Tager ansvar for sine arbejdsopgaver og prioriterer sin uddannelse
  • Er mødestabil, nysgerrig og struktureret
  • Bidrager til fællesskabet med input, løsninger og et smil på læben
  • Har lyst til at udvikle sig og bidrage til både den faglige og sociale udvikling

Det siger din kommende kollega:

“Det er en hyggelig afdeling at være i, der er plads til både læring, udvikling og socialt samvær. Arbejdsgangen er præget af fælles opgaveløsning og fælles målsætninger, hvor vi kommer sammen i mål.
Jeg glæder mig til at komme på arbejde, ikke nødvendigvis kun til selve arbejdet, men også til gode samtaler, smil og grin” – Nanna, studentermedhjælper

Interesseret? Send din motiverede ansøgning samt CV til afdelingschef Annika Kobbernagel Juhl på akj@jakon.dk. Du er velkommen til at kontakte Annika på tlf. 6093 0743 hvis du har spørgsmål til stillingen.