skip to Main Content

DSP PLUS er den Strategiske Partnerskabsaftale (B) mellem Byggeri København, Jakon, Rørbæk og Møller, EKJ og underrådgivere Leth & Gori og Schul.

Samarbejdet er dannet på baggrund af et tillidsfuldt og respektabelt forhold parterne imellem, som skal sikre høj grad af initiativ og ejerskabsfølelse. Fokus er på tillid, tidlig inddragelse af entreprenører og gentagelsesgevinster.

Målet med det strategiske samarbejde er at sikre:
1. Billigere byggeri
2. Bedre byggeri
3. Færre forsinkelser

DSP PLUS har fælles projektkontor på Thoravej 7 i København NV.

Elefanthuset
DSP PLUS’ første gennemførte projekt er Elefanthuset, et aktivitetscenter for kræftramte mænd i De Gamles By på Nørrebro i København. Elefanthuset blev i 2019 hædret med Arkitektforeningen Københavns Store Arne pris, og fik København Kommunes Bygningspræmie i 2020.

Af igangværende projekter kan nævnes:

Stubberupgård; Bosted i Københavns Kommune for psykisk syge i alderen 28 år og op.
Byggeperiode maj 2019 – august 2021

Projektet omfatter sanering og renovering af tre eksisterende huse, samt opførelse af et nyt byggeri, der tilgodeser nutidens krav til boliger, indeklima og tilgængelighed.

Gennem hele byggeriet er fremdriften blevet fulgt tæt af Stubberubgårds beboere og ansatte, og nu er de første 14 beboere flyttet ind i større boliger i det nye byggeri.

De resterende beboere er blevet flyttet over i nogle midlertidige pavilloner. Her skal de bo frem til efteråret 2012, mens vi renoverer de tre øvrige bygninger, ‘Hovedbygningen’, ‘Boligen’ og ‘Annekset’. Når vi er færdige, har alle beboere større boliger med eget tekøkken og bad. Og midt i det hele ligger ‘Maskinhuset’, der har fået nyt liv og nu er hjertet for et nyt træningskøkken, et motionsrum og et nyt rum til diverse beskæftigelse.

Smedestræde; Institution med boliger og tilhørende fællesfunktioner for Københavns Kommune.
Byggeperiode maj 2020 – august 2021

Følg os på linkedIn