skip to Main Content

Kvindekrisecenter

Kvindekrisecenter

Bygherre: Lyngby Taarbæk Kommune
Byggeperiode: September 2015 – December 2015
Arkitekt: Center for Arealer og Ejendomme, Bygge og anlæg
Ingeniør: Alectia A/S
Entrepriseform: Hovedentreprise
Omfang: 1.000 m2

Ombygning af plejehjem til kvindekrisecenter

Kvindekrisecenteret, som på nuværende tidspunkt er placeret på en anden adresse, skal fremover høre til på lokalcenteret Borrebakken, beliggende på Caroline Amalievej 126 (hovedadresse er Caroline Amalievej 118).

Kvindekrisecenteret flytter ind i bygning F, som er en bygning fra 1967 i to etager med fuld kælder, som indtil 2014 blev brugt som plejehjem/demenscenter. Bygning F er ubenyttet og skal moderniseres og ombygges til formålet. Bygning F bestod primært af beboelsesværelser, hvorimod de større fællesfaciliteter var placeret i bygning E og G.

Kvindekrisecenteret placeres i stueplan og på 1. sal. En mindre del i stueplan, bygning F, vil dog også være tilgængelig for andre funktioner som hører til på Borrebakken. Hertil etableres der en ny dør i gangforløbet.

6 beboerværelser laves om til kontorer, øvrige værelser bibeholdes som beboerværelser. Birummene på nordsiden bruges som kontorer, terapilokaler, opholdslokaler og køkkener. Der etableres i alt 3 stk. nye køkkener. På 1. sal ombygges badeværelserne.

Arbejdet omfatter udelukkende arbejder i det indvendige hus.