skip to Main Content

Biogen

Biogen Idec

Bygherre: Biogen Idec
Byggeperiode: 2013 – 2015

Hent reference

Byggeprojekter i perioden 2013 – 2015

LABORATORIEUDBYGNING
Maj 2013 – oktober 2015
Udbygning af laboratoriebygning med HPLC laboratorium, kontorområder og diverse specialrum i eksisterende bygning, hvor der udelukkende var lavet råhus og facade., i alt ca. 670 m².

Arbejdet bestod i udførelse af alle apteringsarbejder, som vægge, skørter, lofter, døre, facadeløsninger, montage af laboratoriemøbler. Alt med fokus på at udføre et bruger- og rengøringsvenligt laboratorium.

Underleverandører: Ventilation, vvs+sprinkler, el og IT, laboratorierør (vakuum, WPU), Solvent Waste System, BMS, ABA, adgangskontrol, maler, gulv, konstruktionsstål samt tagdækning.

Omfang: 670 m2.
Hovedentreprise
Arkitekt:
Langvad Arkitekter
Ingeniør: Niras

ADMINISTRATION 3. SAL,
Juni 2014 – juni 2015
Udbygning af etage i administrationsbygning med kontorplads til 64 medarbejdere, møderum, telepresence samt tekøkkener i eksisterende bygning, hvor der udelukkende var lavet råhus og facade, i alt ca. 900 m².

Arbejdet bestod i udførelse af alle apteringsarbejder, som vægge, skørter, lofter, dørmontage, radiatorskjulere, særligt køleloft, møderum, akustikbeklædninger og særlige runde mødebokse.

Underleverandører: Ventilation, vvs+sprinkler, el og IT, BMS, ABA, adgangskontrol, maler, glasvægge, gulv, murer, konstruktionsstål, tagdækning og solafskærmning.

Omfang: 900 m2.
Hovedentreprise
Arkitekt:
RH Arkitekter
Ingeniør: Rambøll A/S

P2 APTERING
Marts 2015 – maj 2015

Ombygning af eksisterende GMP omklædning samt udførelse af 10 meter høje gipsvægge ved produktionsudstyr.

Hovedentreprise

P2 SEGREGATION WALLS
Oktober 2014 – juni 2015

Opbygning af midlertidige vægge i stålplade eller akryl for afskærmning af byggeområdet i forhold til produktionsområder.

Fagentreprise